6 груд. 2018 16:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

63

0

На Вінниччині двоє чоловіків пограбували магазин продуктів

На Вінниччині двоє чоловіків пограбували магазин продуктів

 Чоловіки викрали алкоголь та харчі


На Вінниччині двоє чоловіків пограбували магазин продуктів

 5 грудня у Могилів-Подільському поліцейські затримали двох чоловіків, які у селі Хижинці обікрали продуктовий магазин. Вночі зловмисники демонтували задню стіну приміщення торгового закладу та викрали алкогольні напої і харчі. Сума завданого власникам збитку становить близько 3 000 гривень.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Вінницькій області.

На минулому тижні до Вінницького відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку  продуктів харчування та алкогольних виробів з магазина у с. Хижинці. У приміщення зловмисники потрапили, розібравши задню стіну. Сума завданого власникам збитку становить близько 3 000 гривень.

Як розповів начальник Вінницького відділення поліції Олександр Яворський, оглянувши місце злочину, працівники поліції одразу встановили підозрюваного у вчинені цього злочину. Сліди, залишені на снігу, привели слідчо-оперативну групу до будинку, де мешкає зловмисник, але дома нікого не було. Завдяки оперативним та розшуковим заходам у одному з сіл Могилів-Подільського району поліцейські затримали підозрюваного та його товариша, який також виявися причетним до цього злочину. 28-річні затримані у скоєному зізнались.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.

Вінниця.info