29 жовт. 2010 10:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

58

0

На Вінниччині хід виборів до місцевих рад контролюватиме опергрупа

На Вінниччині хід виборів до місцевих рад контролюватиме опергрупа

На Вінниччині затверджено склад оперативної групи зі сприяння проведення виборів до місцевих рад


На Вінниччині хід виборів до місцевих рад контролюватиме опергрупа

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига підписав розпорядження про затвердження складу обласної оперативної групи зі сприяння проведення виборів до місцевих рад.

Про це повідомила помічник голови Вінницької ОДА Ірина Кравченко.

За її повідомленням, також новостворена група сприятиме діяльності офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій.

Затверджена обласна оперативна група зі сприяння проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів складатиметься з представників облдержадміністрації, обласної ради, територіальних підрозділів виконавчої влади та правоохоронних органів.

Також голова облдержадміністрації доручив райдержадміністраціям та виконкомам міських рад міст обласного значення в межах своєї компетенції створити належні умови для виконання офіційними спостерігачами від іноземних держав і міжнародних організацій своїх повноважень під час проведення виборів.

«Ми зацікавлені, аби вибори в області відбулись виключно в рамках закону і виборці мали захищене право на вільне волевиявлення», - сказав М.Джига.

Раніше М. Джига заборонив чиновникам втручатися у виборчий процес та чинити перешкоди будь-яким політичним силам.

 

ВИННИЦА.info


0
0