24 верес. 2016 14:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

48

0

На Вінниччині хлопець вкрав «шістку», щоб поїхати в гості до подруги

На Вінниччині хлопець вкрав «шістку», щоб поїхати в гості до подруги

 Підозрюваного затримали у будинку родичів, де він ховася на горищі


На Вінниччині хлопець вкрав «шістку», щоб поїхати в гості до подруги

Працівники бершадської поліції затримали зловмисника, який вночі 22 вересня в селі Бирлівка викрав «ВАЗ 2106» у місцевого жителя. Вкрадену машину поліцейські знайшли у Бершаді та повернули власнику, а підозрюваного затримали у будинку родичів, де він ховася на горищі.

Прo це інфoрмує відділ кoмунікaції ГУ НП Вінниччини.

Як розповів начальник Бершадського відділу поліції Роман Андрущак, до поліції звернувся житель села Бирлівка з заявою про викрадення його машини «ВАЗ 2106». За словами заявника, його автомобіль викрали вночі з подвір’я домогосподарства.

Викрадена автівка була знайдена поліцейськими на одній з вулиць в місті Бершадь. Провівши оперативно-розшукові заходи, оперативники встановили особу підозрюваного. Ним виявився 18-річний односелець потерпілого. Раніше в поле зору правоохоронців він ніколи не потрапляв. Затримали молодика у будинку родичів, де він переховувався від правоохоронців.

За словами затриманого, у момент скоєння злочину він знаходився в стані алкогольного сп’яніння, а на машині хотів з’їздити в гості до подружки у смт. Крижопіль. Коли пальне скінчилось, покинув машину та повернувся додому.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.

Вінниця.info