8 лип. 2016 11:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

57

0

На Вінниччині колишній зек вдарив та порізав ножем пенсіонера

На Вінниччині колишній зек вдарив та порізав ножем пенсіонера

Поліція затримала зловмисника


На Вінниччині колишній зек вдарив та порізав ножем пенсіонера

 Поліцейські Гайсинського відділу поліції затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні розбійного нападу. Правопорушник, озброєний ножем, відібрав в потерпілого 50 гривень та мобільний телефон.

Про це повідомляє прес-служба відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Потерпілий звернувся до поліції з повідомленням про те, що 6 липня близько 14 години неподалік автостанції у місті Гайсин на нього напав невідомий чоловік з ножем. Вдаривши потерпілого в обличчя та порізавши йому руку, зловмисник забрав 50 гривень, мобільний телефон «Нокіа» та втік.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 34-річний житель одного з сіл району. Чоловік раніше вже був засуджений за скоєння майнових злочинів та лише два місяці тому звільнився з місць позбавлення волі.

Чоловік встиг витратити гроші, а телефон та знаряддя злочину в нього вилучили поліцейські. Ніж направлений на експертизу.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 187 (розбій) КК України. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

Триває слідство.

Вінниця.інфо