7 верес. 2017 11:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

58

0

На Вінниччині машина збила насмерть жінку. Поліція шукає водія

На Вінниччині машина збила насмерть жінку. Поліція шукає водія

Поліція шукає водія, який зник з місця ДТП


На Вінниччині машина збила насмерть жінку. Поліція шукає водія

 6 вересня в селищі Вороновиця по вулиці Козацький Шлях водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на жінку та зник з місця пригоди. В результаті аварії потерпіла від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці.

Про це повідомляє відділ комунікaції ГУ НП Вінниччини.

Тіло жінки з тілесними ушкодженнями характерними для дорожньо-транспортної пригоди виявили близько 23 години на вулиці Козацький Шлях в селищі Вороновиця.

Зараз поліцейські вживають заходів для встановлення особи потерпілої та водія, причетного до вчинення кримінального правопорушення.

Попередньо встановлено, що автопригода сталась близько 23 години, автомобіль рухався в напрямку автодороги «Стрій-Кіровоград-Знам’янка».

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди та були її свідками повідомляти за телефонами: (0432) 59-33-22, (098) 481-46-96 або 102.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, цього ж дня близько 24 години нa виїзді з смт Стрижaвкa нa мосту, де проводяться ремонтні роботи, стaлaся aвaрія. Внaслідок дорожньо-трaнспортної пригоди 33-річнa пaсaжиркa зaгинулa нa місці пригоди. Водій тa ще двa пaсaжири достaвлені до лікaрні.

Вінниця.info