4 квіт. 2011 14:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Події
0

49

0

На Вінниччині міліція та СБУ відкриють тютюново-горілчаний магазин?

На Вінниччині міліція та СБУ відкриють тютюново-горілчаний магазин?

Понад півтори тисячі тонн лівого коньяку та близько 40 тисяч контрабандних пачок цигарок вилучили у Піщанському районі в ході спільної операції Управління державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС та СБУ у Вінницькій області


На Вінниччині міліція та СБУ відкриють тютюново-горілчаний магазин?

Понад 1,5 тис. тонн коньячних виробів та близько 40 тис. пачок цигарок, завезених в Україну з порушенням митних правил вилучили 1 квітня співробітники міліції та СБУ у Піщанському районі Вінницької області.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Управління Міністерства внутрішніх справ у Вінницькій області.

За повідомленням, 1 квітня в лісовому масиві на території Піщанського району працівники УДСБЕЗ, за інформацією, отрманою від СБУ, провели оперативну закупівлю контрабандного коньяку «Квінт» виробництва республіки Молдова, не маркованого марками акцизного збору, в кількості 680 пляшок ємністю 0,5 літрів на загальну суму 13 тисяч гривень.

Під час оперативної закупівлі затримано 29-річного місцевого жителя, який під час затримання чинив опір.

За словами начальника УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області Сергія Бевзенка, в ході санкціонованого обшуку в домоволодіннях затриманого правоохоронці вилучили ще близько 40 тисяч пачок цигарок без акцизних марок, 690 літрів спирту та майже півтони рідини коричневого кольору з характерним запахом спирту а також 2 тисячі порожніх пляшок з коньячними наклейками.

Правоохоронці встановили, що крім затриманого в оборудках, пов’язаних з незаконним збутом підакцизних товарів, брали участь ще три особи, жителі Піщанського району, роль яких буде з’ясована в ході слідства.

Наразі вилучені алкогольні напої та тютюнові вироби направлені на експертизу до Науково-дослідного експертно-кріміналістичного центру при УМВС області.

За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи відповідно до ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів) Кримінального кодексу.

Проводиться розслідування.

ВИННИЦА.info


0
0