15 лип. 2015 10:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

59

0

На Вінниччині мобілізували дівчину, а хлопці тікають з пунктів збору військкоматів

На Вінниччині мобілізували дівчину, а хлопці тікають з пунктів збору військкоматів

 Зареєстровані факти втечі військовозобов’язаних з пункту збору військкомату

 


На Вінниччині мобілізували дівчину, а хлопці тікають з пунктів збору військкоматів

 З 9 липня військовозобов’язані Вінницької області направляються до навчальних центрів, полігонів, курсів перепідготовки. Але спостерігаються випадки, які були непритаманні в ході перших п’яти черг часткової мобілізації - з’явилися факти втечі з пункту збору або не прибувття без поважних причин до військового комісаріату після отримання повістки для відправки у військову частину.

Про це йдеться в повідомленні Вінницького ОВК.

Військовозобов’язаний з Барського району взагалі прибув на відправку в стані сильного алкогольного сп’яніння, поводився неадекватно, за що був затриманий нарядом міліції. Інший військовозобов’язаний з Чечельника, взагалі втік з академії Сухопутних військ.

Але більшість громадян проявляють патріотизм і готові виконати свій обов’язок. Так під час 6 черги часткової мобілізації до навчальних центрів, полігонів, курсів перепідготовки з Вінницької області відправлено 40 військовозобов’язаних, які добровільно прибули у військовий комісаріат та виявили бажання захищати Україну від агресора.

Яскравим прикладом для тих чоловіків, які всілякими способами ухиляються від призову, може послужити призов при мобілізації молодої, тендітної дівчини Ірини Стогній з села Крищинці Тульчинського району, яка добровільно виявила бажання бути мобілізованою до Збройних Сил України і на даний час проходить підготовку у одному із навчальних центрів.

ВИННИЦА.info