9 берез. 2016 16:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

81

0

На Вінниччині молодики обстріляли «Шевроле» через «неправильну» парковку

На Вінниччині молодики обстріляли «Шевроле» через «неправильну» парковку

 Поліція затримала двох вінничан, які обстріляли «Шевроле»


На Вінниччині молодики обстріляли «Шевроле» через «неправильну» парковку

 Працівниками поліції затримано підозрюваних, які обстріляли легковий автомобіль «Шевроле Авео», який був припаркований на одній із центральних вулиць села Миколаївка Літинського району.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Виїздом слідчо–оперативної групи на місце події було встановлено, що в результаті пострілів у автомобіля було пошкоджено лобове скло та бампер. Біля машини працівники поліції виявили гільзи.

Проведеним оперативно - розшуковими заходами правоохоронці протягом декількох годин розшукали та затримали зловмисників. Підозрювані розпивали спиртні напої у місцевому кафе. Ними виявились 25- річний та 33- річний жителі села Миколаївка. При проведені поверхневого огляду в одного із зловмисників поліцейські вилучили газовий пістолет невідомої марки з ознаками переробки для відстрілу гумових куль. Вилучена зброя відправлена на експертизу.

За попередніми даними слідства, конфліктна ситуація виникла через те, що підозрюваним, які пересувались на мотоциклі, заважав проїхати припаркований «Шевроле Авео». Після словесної перепалки з водієм «Шевроле» хулігани здійснили кілька пострілів по автомобілю.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство)КК України.

Триває слідство.

ВИННИЦА.info