1 лют. 2016 12:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

9

0

На Вінниччині на канікулах перебуватимуть ще 34 школи та 24 дитячих садочка

На Вінниччині на канікулах перебуватимуть ще 34 школи та 24 дитячих садочка

 Вінницькі школярі приступили до навчання, але ще 34 школи не працює 


На Вінниччині на канікулах перебуватимуть ще 34 школи та 24 дитячих садочка

 Для учнів загальноосвітніх шкіл області вимушені канікули, викликані епідеміологічною ситуацією, завершились, і сьогодні в навчальних закладах Вінниччини розпочався другий семестр навчання. Але поки що ще 34 школи та 24 дитячих садочка на Вінниччині зачинені.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

Про це 1 лютого під час щотижневої оперативної наради під головуванням керівника області Валерія Коровія повідомив заступник голови – директор Департаменту освіти і науки ОДА Ігор Івасюк.

Не вийшли на навчання лише 34 школи регіону: 32 – у Немирівському районі, де учні перебуватимуть вдома ще тиждень, та по одній школі в Оратівському та Томашпільському районах – ці заклади приступлять до навчання 4-5 лютого. На вимушених канікулах залишаються поки ще 24 дитячі садки області.

Як відзначила директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Людмила Грабович, динаміка захворюваності на території області почала знижуватися. «Якщо тиждень тому в нас захворюваність була на 22 % вище епідпорогу, то сьогодні – на 8,5 %. Набагато нижчий рівень госпіталізації людей, удвічі менше з діагнозом пневмонія», - повідомила Людмила Грабович.

Попри зниження рівня захворюваності, питання профілактики перебуває на особливому контролі. Тому до всіх закладів масового перебування людей вимогою залишається дотримання належних санітарних та температурних норм.

ВИННИЦА.info