4 лют. 2016 10:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

92

0

На Вінниччині нагородили 52 військових нагрудними знаками «Учасник АТО»

На Вінниччині нагородили 52 військових нагрудними знаками «Учасник АТО»

 В м. Бар нагородили 52 військовозобов’язаних, які брали участь в антитерористичній операції, нагрудними знаками «Учасник АТО»


На Вінниччині нагородили 52 військових нагрудними знаками «Учасник АТО»

 3 лютого в Барській районній державній адміністрації відбулося урочисте зібрання з нагоди нагородження 52 військовозобов’язаних, які брали участь в антитерористичній операції, нагрудними знаками «Учасник АТО».

Про це повідомляє Барська районна державна адміністрація.

Привітати героїв з високими відзнаками прийшли керівники району та міста, районного військового комісаріату, рідні учасників АТО. А колектив районного центру дозвілля підготував надзвичайно зворушливий сценарій проведення свята, чудові художні номери.

Т.в.о. військового комісара Барського РВК майор Роман Потерлевич,  зачитав наказ, відповідно до якого 52 землякам – «патріотам з глибоким розумінням громадянського обов’язку, готовністю в будь-який час стати на захист Вітчизни, бійцям за свободу та незалежність Української держави, тим, хто в перші черги часткової мобілізації був направлений до військових організаційних структур для виконання військового обов’язку», було вручено нагрудні знаки «Учасник АТО» - заохочувальну відзнаку начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України.

Нагородження проводили голова райдержадміністрації Володимир Саволюк та його перший заступник Неля Мельник, заступник голови районної ради Олександр Парчевський, міський голова Артур Цицюрський.

Учасники урочистого зібрання вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять загиблих в АТО захисників України і поклали квіти до стели нашим землякам, які полягли смертю хоробрих, боронячи незалежність і територіальну цілісність Вітчизни.

На Вінниччині нагородили 52 військових нагрудними знаками «Учасник АТО» 

На Вінниччині нагородили 52 військових нагрудними знаками «Учасник АТО» - фото 2 

На Вінниччині нагородили 52 військових нагрудними знаками «Учасник АТО» - фото 3

На Вінниччині нагородили 52 військових нагрудними знаками «Учасник АТО» - фото 4

На Вінниччині нагородили 52 військових нагрудними знаками «Учасник АТО» - фото 5

На Вінниччині нагородили 52 військових нагрудними знаками «Учасник АТО» - фото 6

На Вінниччині нагородили 52 військових нагрудними знаками «Учасник АТО» - фото 7

 ВИННИЦА.info