13 лют. 2017 11:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

50

0

На Вінниччині наркозалежний налагодив виробництво амфетаміну

На Вінниччині наркозалежний налагодив виробництво амфетаміну

Правоохоронцям сказав, наркотики він виготовляв та зберігав виключно для власного вживання


На Вінниччині наркозалежний налагодив виробництво амфетаміну

Працівники поліції Немирова у місцевого жителя вилучили наркотичний засіб, схожий на амфетамін. За словами правопорушника, наркотики він виготовляв власноруч для власного вживання.

Про це Вінниця.info повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області.

«Надійшла оперативна інформація, що у своєму будинку 30-річний житель міста Немирова виготовляє наркотичні засоби. Отримана інформація підтвердилась під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного. У будинку правопорушника правоохоронці вилучили наркотичну речовину вагою 20 г, зовні схожу на амфетамін, розфасовану у пластмасові ємності та футляри, а також використані шприци з залишками рідини темного кольору», - розповів начальник Немирівського відділу поліції Олександр Король.

За словами господаря будинку, наркотики він виготовляв та зберігав виключно для власного вживання, оскільки є наркозалежним. Походження та мету зберігання наркотичної речовини, з’ясує слідство. Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Вінниця.info