10 лип. 2017 10:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

74

0

На Вінниччині перекинувся мотоцикл: водій загинув, пасажир в лікарні

На Вінниччині перекинувся мотоцикл: водій загинув, пасажир в лікарні

 У Ладижині загинув водій мотоциклу


На Вінниччині перекинувся мотоцикл: водій загинув, пасажир в лікарні

 8 липня близько 02.00 години в Ладижині по вулиці Процишина сталося ДТП. В наслідок якого загинув 30-річний мотоцикліст, його пасажир отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

30-річний водій мотоциклу «Вайпер», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де перекинувся. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій двоколісного транспортного засобу загинув на місці пригоди. 24-річного пасажира госпіталізували до Ладижинської центральної лікарні.

Правоохоронці встановлюють причини та обставини ДТП.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення.

Правоохоронці закликають водіїв неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, бути уважними та обережними.  Лише за 6 місяців  поточного року  на автошляхах Вінниччини сталось 404 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 52 людини загинуло та 505  отримали травмування.

Вiнниця.info