26 серп. 2017 10:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

61

0

На Вінниччині перекинувся «Опель». Водій загинув

На Вінниччині перекинувся «Опель». Водій загинув

 Чоловік загинув


На Вінниччині перекинувся «Опель». Водій загинув

 25 серпня близько 22 години в селі Немія по вулиці Лісовій в Могилів-Подільському районі водій автомобіля «Опель-Вектра» зіткнувся з електроопорою та перекинувся в кювет. Внаслідок автопригоди 28-річний чоловік загинув на місці пригоди, ще один постраждалий - госпіталізований до реанімаційного відділення.

Про це повiдомляє вiддiл комунiкaцiї ГУ НП Вiнниччини.

Попередньо встановлено, що водій легковика не впорався з керуванням та, зіткнувшись з електроопорою, перекинувся в кювет.

В результаті зіткнення 28-річний житель села Вендичани загинув на місці пригоди, ще один його односелець з тілесними ушкодженнями перебуває у лікарні.

Триває розслідування, в ході якого буде встановлено всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 24 серпня у Немирівському районі зіткнулись вантажний автомобіль «Мерседес», «ВАЗ 2104» та «Mitsubishi Outlander». У результаті аварії водій «четвірки» загинув, а троє його пасажирів з численними переломами доставлені у лікарню.

 

На Вінниччині перекинувся «Опель». Водій загинув

 

На Вінниччині перекинувся «Опель». Водій загинув - фото 2

 

На Вінниччині перекинувся «Опель». Водій загинув - фото 3

Вiнниця.info, фото - вiддiл комунiкaцiї ГУ НП Вiнниччини.