21 верес. 2017 16:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

55

0

На Вінниччині під час руху мотоцикла пасажир не втримався і впав

На Вінниччині під час руху мотоцикла пасажир не втримався і впав

 На Вінниччині травмувалося двоє людей в аваріях 


На Вінниччині під час руху мотоцикла пасажир не втримався і впав

Протягом доби на автошляхах Вiнниччини в результатi дорожньо-транспортних пригод травмовано двоє людей. У Крижопiльському районi тiлеснi ушкодження отримав водiй «Газелi», а Тульчинському – пасажир мотоциклу.

Повiдомляють у вiддiлi комунiкацiї полiцiї Вiнницької областi.

20 вересня 35-рiчний водiй автомобiля «Газель», рухаючись по автошляху сполученням «Вапнярка-Крижопiль» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслiдок автопригоди чоловiк госпiталiзований до хiрургiчного вiддiлення Томашпiльської лiкарнi.

Цього ж дня, неподалiк села Винокурня Тульчинського району не втримав рiвновагу та впав пiд час руху з мотоцикла 25-рiчний житель села Левкiвцi, який їхав на транспортному засобi у якостi пасажира.

За даними фактами слiдчими вiддiленнями полiцiї вiдкритi кримiнальнi провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацiї транспорту особами, якi керують транспортними засобами, що спричинило потерпiлому середньої тяжкостi тiлесне ушкодження).

 За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х рокiв обмеження волi з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Вiнниця.info