21 трав. 2015 11:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

25

0

На Вінниччині підірвали гранату та артилерійський снаряд

На Вінниччині підірвали гранату та артилерійський снаряд

 У Вінницькій області піротехніки знешкодили гранату та артилерійський снаряд


На Вінниччині підірвали гранату та артилерійський снаряд

 У Вінницькій області піротехніки знешкодили гранату та артилерійський снаряд. Небезпечні знахідки виявили у Калинівському та Вінницькому районах.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Вінницькій області.

20 травня за межами с. Гущинці у лісі місцеві жителі знайшли предмет, схожий на вибухонебезпечний. На місці події, фахівцями ДСНС було встановлено, що знахідкою є ручна осколочна наступальна граната М-39.

Цього ж дня на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №17 смт Вороновиця надійшло повідомлення про те, що під час проведення сільськогосподарських робіт на обочині шосе Львів-Кіровоград-Знам’янка за 500 метрів від «тяжилівського кругу» було виявлено підозрілий предмет. Для проведення ідентифікації на місце події було негайно направлено фахівців, які встановили, що знахідкою є 105-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Місця виявлення боєприпасів були одразу огороджені та взяті під охорону працівниками міліції.

21 травня усі вибухонебезпечні предмети знешкоджені групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУДСНС. 

ВИННИЦА.info