7 квіт. 2017 12:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

89

0

На Вінниччині підліток інсценував пограбування та виніс з дому 16 тис. грн

На Вінниччині підліток інсценував пограбування та виніс з дому 16 тис. грн

16-річний хлопець виламав замок на вхідних дверях, забрав всі зібрані батьками гроші та поїхав до Вінниці


На Вінниччині підліток інсценував пограбування та виніс з дому 16 тис. грн

Оперативники Липовецького відділення поліції за підозрою у вчиненні крадіжки затримали неповнолітнього студента одного із вінницьких вузів. Хлопець інсценував проникнення до будинку батьків: виламав стамескою замок вхідних дверей та порозкидав речі, а сам забрав 16  тисяч гривень та поїхав у обласний центр.

Про це Вінниця.info повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«5 квітня за допомогою до працівників поліції звернулася 40-річна жителька смт. Турбів Липовецького району. Жінка розповіла, що невідомі виламали двері її будинку та викрали 16 000 гривень.

За словами начальника Липовецького відділення поліції Павла Дармограя, проведеними розшуковими заходами правоохоронці обґрунтовано запідозрили у вчиненні крадіжки 16-річного сина потерпілої, який навчається в обласному центрі. Під тиском зібраних доказів підліток зізнався у вчиненому злочинні», - йдеться у зверненні.

Як з'ясувалось, хлопець приїхав додому, коли батьки були на роботі, інсценував проникнення до будинку: виламав замок на вхідних дверях, забрав всі зібрані батьками гроші та поїхав до Вінниці.

За словами неповнолітнього правопорушника, він заборгував знайомим велику суму коштів, і боявся в цьому зізнатися батькам, тому він вирішив таким чином розрахуватися з боргами.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такий злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 6 років.

Вінниця.info