11 трав. 2017 08:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

72

0

На Вінниччині підрозділ територіальної оборони провів військові навчання

На Вінниччині підрозділ територіальної оборони провів військові навчання

 Вчились злагодженим діям 


На Вінниччині підрозділ територіальної оборони провів військові навчання

 5 травня на базі Калинівського районного військового комісаріату були проведенні заняття з особовим складом одного з підрозділів територіальної оборони області під керівництвом військового комісара районного військового комісаріату підполковника Олега Резедента.

Про це Вінниця.info повідомляє Вінницький ОВК.

Під час проведення занять відпрацьовувались теоретичні та практичні навички з тактико – спеціальної, військово – медичної та вогневої підготовки. Для проведення занять залучались спеціалісти з Національної гвардії України, ветерани АТО.

Основними завданнями занять було вивчення особовим складом функціональних обов’язків за посадою в штаті підрозділу територіальної оборони, вдосконалення практичних навичок з володіння зброєю, технікою, виконання функціональних завдань у бою, злагодження підрозділу та його підготовка до виконання завдань за призначенням, формування та вдосконалення командиром практичних навичок в умілому керівництві підлеглими.

Під час занять з вогневої підготовки виконувались вправи стрільб зі штатної зброї у відповідності до Курсу стрільб зі стрілецької зброї, а також спеціальні вправи з вогневої підготовки.

У підготовці особового складу головна увага зверталась на вдосконалення набутих навиків та умінь під час виконання бойових завдань щодо охорони органів місцевого самоврядування та важливих об’єктів і комунікацій, розгортання та несення служби на блокпостах, контрольно-перепускних пунктах, боротьбі з диверсійно-розвідувальними силами противника, антидержавними незаконно утвореними озброєними формуваннями та мародерами, підтримання безпеки і правопорядку у зоні відповідальності.

На Вінниччині підрозділ територіальної оборони провів військові навчання

На Вінниччині підрозділ територіальної оборони провів військові навчання - фото 2

На Вінниччині підрозділ територіальної оборони провів військові навчання - фото 3

На Вінниччині підрозділ територіальної оборони провів військові навчання - фото 4

На Вінниччині підрозділ територіальної оборони провів військові навчання - фото 5

На Вінниччині підрозділ територіальної оборони провів військові навчання - фото 6

На Вінниччині підрозділ територіальної оборони провів військові навчання - фото 7

Вінниця.info, фото Вінницького ОВК