23 листоп. 2015 19:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

73

0

На Вінниччині поліція затримала групу молодиків, які намагались рейдерством захопити ринок

На Вінниччині поліція затримала групу молодиків, які намагались рейдерством захопити ринок

 У Крижополі намагались захопити ринок


На Вінниччині поліція затримала групу молодиків, які намагались рейдерством захопити ринок

 Слідчим відділом Крижопільського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за фактом протиправного заволодіння майном місцевого ринку відповідно до ч.2 ст.206-2 КК України (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації).

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Вінницькій області.

«21 листопада до Крижопільського відділення поліції надійшло повідомлення від керівника «Крижопільського кооперативного ринку», що на територію ринку зайшли близько 20 невідомих осіб, які намагались захопити адміністративне приміщення, пошкодивши при цьому вхідні двері. Свої дії вони мотивували тим, що 22-річний вінничанин начебто був призначений районним споживчим товариством новим керівником ринку.

На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці забезпечили громадський порядок, встановили та опитали усіх учасників інциденту.

Після проведення необхідних слідчих дій на місці події під час опечатування приміщення ринку поліцейським довелося затримати вісьмох осіб, які відмовились виконувати законні вимоги працівників поліції залишити приміщення вказаного підприємства.

Дані громадяни, віком від 19 до 23 років, жителі м. Вінниці, були доставлені до Крижопільського відділення поліції, де на них складено протоколи про скоєння адміністративного правопорушення, передбаченого ст.185 КУпАП(злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

Крижопільським районним судом прийнято рішення про обрання покарання відносно даних осіб у вигляді адмінарешту строком від двох до 5 діб», - йдеться в повідомленні.

За неофіційною інформацією, деякі із затриманих молодих людей брали участь у штурмі будівлі Вінницької облдержадміністрації 6 грудня. Серед затриманих і друг «Хорта» Денис Котов.

За фактом протиправного заволодіння майном правоохоронцями відкрито кримінальне провадження. Триває розслідування.

Правоохоронці встановлюють організаторів спроби рейдерського захоплення кооперативного підприємства.

ВИННИЦА.info