11 серп. 2016 10:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

81

0

На Вінниччині поліція знайшла водія, який збив двох пішоходів і втік

На Вінниччині поліція знайшла водія, який збив двох пішоходів і втік

 На Вінниччині поліцейські встановили водії, який травмував двох пішоходів та втік


На Вінниччині поліція знайшла водія, який збив двох пішоходів і втік

 В Тростянецькому районі працівники поліції встановили особу водія, який 10 серпня скоїв наїзд на двох жінок та втік з місця пригоди.

Про це повідомляє прес-служба відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Близько першої ночі до Тростянецького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Ілляшівка на вулиці Сонячній сталась автопригода. Водій невстановленого автомобіля допустив наїзд на двох жінок віком 31 та 41 років, які йшли по узбіччю дороги у зустрічному напрямку. З тілесними ушкодженнями мешканки села Капустяни були госпіталізовані до лікарні.

Поліцейські одразу розпочали оперативно-розшукові заходи для встановлення автомобіля та водія, що міг бути причетним до дорожньо-транспортної пригоди. Пошуки тривали недовго, через декілька годин поліцейські знайшли автомобіль «Мерседес» та встановили особу водія. Ним виявився 44-річний місцевий житель.

Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї автопригоди та вживають заходів для встановлення місцезнаходження та затримання водія.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Триває розслідування. Транспортний засіб вилучено та поміщено на арештмайданчик.

На Вінниччині поліція знайшла водія, який збив двох пішоходів і втік

На Вінниччині поліція знайшла водія, який збив двох пішоходів і втік - фото 2

На Вінниччині поліція знайшла водія, який збив двох пішоходів і втік - фото 3

Вінниця.info, фото - прес-служба відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.