24 черв. 2015 14:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

51

0

На Вінниччині працював підпільний завод нафтопродуктів

На Вінниччині працював підпільний завод нафтопродуктів

 На Вінниччині міліція викрила підпільний завод з виробництва нафтопродуктів


На Вінниччині працював підпільний завод нафтопродуктів

 Працівниками управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України у Вінницькій області викрито діяльність підпільного виробництва нафтопродуктів в Тиврівському районі. Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 40 тонн фальсифікованого дизельного палива та 500 тонн сирої нафти, яка призначалася для виготовлення «фальсифікату».

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

За словами начальника управління протидії злочинності в сфері економіки у Вінницькій області Станіслава Маклакова, посадові особи товариства, яке не мало жодного стосунку до підприємств сфери паливно-енергетичного комплексу, налагодили свій бізнес з незаконного виробництва нафтопродуктів.

На території орендованого підприємства, що перебуває у комунальній власності, посадовці вказаного товариства організували діяльність підпільного цеху з виробництва нафтопродуктів без жодних дозвільних документів. Обслуговували підприємство близько півтора десятка найманих працівників.

Шляхи збуту фальсифікованих нафтопродуктів будуть з’ясовані в ході слідства. Перед проведенням санкціонованого обшуку на території підприємства, його працівники намагалися спалити бухгалтерські документи, однак їм це не вдалося. Документація була вилучена та приєднана до матеріалів кримінального слідства.

Правоохоронці відібрали зразки вилучених нафтопродуктів та направили на експертизу.

Слідчим управлінням УМВС України у Вінницькій області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.

Такі дії караються штрафом від трьох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

На Вінниччині працював підпільний завод нафтопродуктів 

На Вінниччині працював підпільний завод нафтопродуктів - фото 2 

На Вінниччині працював підпільний завод нафтопродуктів - фото 3 

На Вінниччині працював підпільний завод нафтопродуктів - фото 4

ВИННИЦА.info