16 груд. 2010 17:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

29

0

На Вінниччині промпідприємство «приховало» понад 3 млн. гривень податків

На Вінниччині промпідприємство «приховало» понад 3 млн. гривень податків

З початку року співробітниками податкової міліції Вінницької області викрито 53 злочини ухилення від сплати податків сума збитків по яких склала 15,5 млн. гривен


На Вінниччині промпідприємство «приховало» понад 3 млн. гривень податків

У Могилів-Подільському районі Вінницької області службові особи підприємства по виробництву промислової продукції підозрюються в ухиленні понад 3 млн. гривень податків.

Про це повідомляє прес-офіцер управління податкової міліції Державної податкової адміністрації у Вінницькій області Ольга Шишківська.

За повідомленням, службовці підприємства не сплатили до бюджету податок на прибуток, податок на додану вартість, а також податок з доходів фізичних осіб – всього на суму понад 3 мільйони гривень.

Слідчими податкової міліції порушена кримінальна справа за ч.3 ст. 212 КК України – ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, що загрожує обвинувачуваним позбавленням волі терміном від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Триває досудове слідство.

О.Шишківська також повідомляє, що загалом протягом 11 місяців 2010 року співробітниками податкової міліції Вінницької області викрито 53 злочини за ст. 212 Кримінального кодексу України – ухилення від сплати податків, з них 47 – за фактом несплати податків в особливо великих розмірах. Сума збитків по кримінальних справах склала 15,5 млн. гривен, з яких більше половини уже відшкодовано державі.

ВИННИЦА.info


0
0