30 лип. 2018 12:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

74

0

На Вінниччині пропозиція одруження завершилась різаниною

На Вінниччині пропозиція одруження завершилась різаниною

 На Вінниччині пропозиція одружитись, завершилась різаниною


На Вінниччині пропозиція одруження завершилась різаниною

 29 липня ладижинські поліцейські затримали чоловіка, який через ревнощі наніс ножові поранення своєму супернику. Коли правопорушник прийшов до своєї дівчини з пропозицією одруження, з’ясувалось, що в неї є інший. Супернику, який в цей час знаходився на кухні, чоловік наніс декілька ударів кухонним ножем.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області

До ладижинської поліції з місцевої лікарні надійшло повідомлення, що близько першої години ночі з непроникаючими колото-різаними ранами тулуба до них доставлений 26-річний місцевий житель.

З’ясувалось, що поранення потерпілий отримав за місцем проживання своєї дівчини. Перебуваючи у неї в гостях, між ним та незнайомим йому чоловіком, який також прийшов до неї, на ґрунті ревнощів спалахнула сварка, під час якої він отримав ножові поранення.

Як розповів начальник Ладижинського відділення поліції Віталій Деркач, підозрюваного поліція затримала у Тростянецькому районі. Ним виявися 21-річний житель с. Северинівка.

За словами затриманого, він приїхав до своєї дівчини освідчитись, але з’ясувалось, що в неї інший чоловік. Схопивши зі столу ніж, він вдарив ним кілька разів свого суперника та втік.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Йому оголошено про підозру.

За вчинення такого злочину чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Вiнниця.info