10 лип. 2015 11:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

40

0

На Вінниччині п'яна сімейна сварка закінчилася вбивством

На Вінниччині п'яна сімейна сварка закінчилася вбивством

 Для чоловіка сварка з співмешканкою скінчилася смертю


На Вінниччині п'яна сімейна сварка закінчилася вбивством

 На Вінниччині побутова сварка між співмешканцями призвела до трагедії. Обидва учасники конфлікту нанесли один одному ножові поранення. Для чоловіка воно виявилося смертельним.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

9 липня до Тивріського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл району про те, що вона під час сварки з чоловіком нанесла йому ножове поранення.

Як розповів начальник тиврівської міліції Василь Побережнюк, сварка та бійка між подружжям виникла під час розпиття спиртних напоїв. З’ясовуючи стосунки, чоловік схопив зі столу ніж та вдарив ним жінку у ногу. Потерпіла відповіла йому тим самим – вдарила ножем у стегно та пошкодила артерію. Аби врятувати співмешканця, жінка викликала швидку допомогу, але лікарям пораненого врятувати не вдалося. Від сильної кровотечі чоловік помер.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин передбачено покарання до 10 років ув’язнення.

ВИННИЦА.info