10 берез. 2015 15:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

29

0

На Вінниччині п’яний сусід побив пенсіонера та забрав тисячу гривень

На Вінниччині п’яний сусід побив пенсіонера та забрав тисячу гривень

 У Томашполі чоловік скоїв розбійний напад на літнього сусіда


На Вінниччині п’яний сусід побив пенсіонера та забрав тисячу гривень

 9 березня вночі в одному з сіл Томашпільського району, що на Віннччині 21-річний місцевий житель скоїв розбійний напад на самотнього літнього сусіда. Нападник увірвався до будинку пенсіонера, побив його та погрожуючи фізичною розправою, забрав тисячу гривень.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

За підозрою у скоєнні розбійного нападу на самотнього пенсіонера міліціонери затримали його сусіда. Затриманий виправдовується тим, що знаходився в стані алкогольного сп’яніння, тому не усвідомлював своїх дій.

Як розповів начальник томашпільської міліції Дмитро Іванченко, 73-річний потерпілий, який прокинувся серед ночі через побої, нападника не впізнав, лише запам’ятав його одяг. Також потерпілий повідомив, що намагався чинити опір кривднику, і подряпав йому обличчя. Саме у такому одязі на сусідньому подвір’ї слідчо-оперативна група міліції побачила підозрюваного. На його обличчі були подряпини.

У нападі на сусіда чоловік зізнався. Запевняє, що якби був тверезим, ніколи б такого не вчинив.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). Зловмиснику оголошено про підозру. За такий злочин передбачено покарання до 12 років ув’язнення.

ВИННИЦА.info