7 трав. 2017 14:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

71

0

На Вінниччині рецидивіста затримали за півгодини після скоєння крадіжки

На Вінниччині рецидивіста затримали за півгодини після скоєння крадіжки

Затриманий лише півроку тому звільнився з місць позбавлення волі  


На Вінниччині рецидивіста затримали за півгодини після скоєння крадіжки

Працівники поліції затримали раніше судимого чоловіка, який «спеціалізувався» на викраденні майна автовласників, яке вони залишали в салонах. Техпаспорти обкрадених ним автомобілів він зберігав у власному авто.

Повідомляє Вінниця.info відділ комунікації поліції Вінницької області

Сьогодні близько 6 ранку до поліції надійшло повідомлення про крадіжку. З салону автомобіля, залишеного у дворі багатоповерхівки невідомий викрав магнітолу.

Як розповів керівник могилів-подільської поліції Валерій Жучковський, на місці події оперативники встановили, що підозрюваний міг пересуватись на автомобілі «ВАЗ 2410» чорного кольору. За півгодини працівники поліції на території міста затримали підозрілий автомобіль та його господаря.

Ним виявився раніше судимий за вчинення розбою місцевий житель, який лише шість місяців тому звільнився з місць позбавлення волі. Зловмисник зламував замки в дверцятах машин, які водії залишали на ніч без нагляду поблизу своїх помешкань або на подвір'ях будинків, та викрадав з них цінні речі.

Під час огляду автомобіля в бардачку оперативники виявили чотири техпаспорти від обкрадених ним автомобілів.

Зараз зловмисник підозрюється у вчиненні чотирьох крадіжок з автомобілів. Проводиться перевірка його на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

 Вінниця.info