4 черв. 2017 17:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

55

0

На Вінниччині сільський голова має сплатити штраф, через розкидане сміття

На Вінниччині сільський голова має сплатити штраф, через розкидане сміття

 Сільському голові дали штраф


На Вінниччині сільський голова має сплатити штраф, через розкидане сміття

 На Вінниччині голову Багриновецької сільської ради притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу за порушення правили експлуатації сміттєзвалища.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Вінницькій області.

Питання поводження з відходами перевіряли держекоінспектори на території Багриновецької сільської ради. Спеціалістами відділу екологічного контролю земельних ресурсів, за поводженням з відходами та небезпечними хімічними речовинами Державної екологічної інспекції у Вінницькій області проведено перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства в частині поводження з відходами на території Багриновецької сільської ради.

 В ході перевірки встановлено, що на території існує санкціоноване сміттєзвалище твердих побутових відходів, земельна ділянка для якого була виділена Рішенням Багриновецької сільської ради Літинського району Вінницької області від 25 березня 1999 року, площею 0,70 га. Наявний Паспорт місця видалення відходів (ММВ) від 19 листопада 2003 року. Також, що є дуже важливим і позитивним, розроблена Схема санітарної очистки та прибирання населеного пункту, погоджена усіма необхідними організаціями. Як показала перевірка, сільським головою були вжиті всі необхідні заходи, в тому числі і масова роз’яснювальна робота серед населення, щодо ліквідації на даній території стихійних сміттєзвлищ.

При обстеженні місця видалення твердих побутових відходів виявлено порушення правил його експлуатації: не проводиться пересипання, ущільнення відходів, що призводить до їх розвіювання за межі звалища. Сільського голову попереджено про необхідність усунення виявлених порушень та притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

 

На Вінниччині сільський голова має сплатити штраф, через розкидане сміття

 

На Вінниччині сільський голова має сплатити штраф, через розкидане сміття - фото 2

Вінниця.info, фото - Державна екологічна інспекція у Вінницькій області.