12 верес. 2018 10:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

30

0

На Вінниччині студентам-учасникам АТО та дітям захисників компенсуватимуть виплату за навчання

На Вінниччині студентам-учасникам АТО та дітям захисників компенсуватимуть виплату за навчання

 У Вінницькій обласній раді прийняли рішення компенсувати виплату за навчанням дітям учасників АТО


На Вінниччині студентам-учасникам АТО та дітям захисників компенсуватимуть виплату за навчання

 Дітям захисників та студентам-учасникам АТО компенсуватимуть виплату за навчання. Таке рішення підтримали 11 вересня на засіданні постійної комісії з питань учасників АТО, бойових дій, Революції гідності волонтерського руху та зв’язків з громадськістю під головуванням Дмитра Чаленка.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької обласної ради.

Під час засідання була висунута пропозиція щодо змін до Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників АТО, членів їх сімей та членів сімей загиблих учасників АТО на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради скликання від 30 червня 2016 року №123, до 2020 року. Її запропонував начальник відділу допомоги учасникам АТО управління соціальної підтримки та державних гарантій Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Андрій Грачов.

«Депутати підтримали питання про компенсаційну виплату студентам-учасникам антитерористичної операції та дітям учасників АТО за навчання протягом І та ІІ семестру 2017-2018 навчального року на контрактній формі навчання денного відділення вищих навчальних закладів Вінницької області І-ІІ та ІІІ-ІV рівнів акредитації, незалежно від форми власності закладу», – йдеться у повідомленні прес-служби.

У ході засідання було вирішено та підписано низку й інших питань. Підписано проекти рішень «Про Регіональну програму сприяння розвитку інформаційного простору та громадського суспільства у Вінницькій області на 2019-2021 роки» та «Про створення комунальної установи «Видавничий дім «Моя Вінниччина». Також розглянуто лист голови ГО «Сім’ї загиблих героїв Батьківщини» щодо сприяння в наданні допомоги матері загиблого в АТО Анатолія Дубчака. Після засідання депутати обласної ради надали зі свого депутатського фонду допомогу матері загиблого Галині Дубчак.

Вінниця.info