3 листоп. 2010 13:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

37

0

На Вінниччині суперечка за гроші «вбила» 55-річного чоловіка

На Вінниччині суперечка за гроші «вбила» 55-річного чоловіка

Відносно затриманого порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років


На Вінниччині суперечка за гроші «вбила» 55-річного чоловіка

У Вінницькій області міліція затримала підозрюваного у вбивстві 24-річного жителя одного з сіл Жмеринського району, який у суперечці наніс смертельне ножове поранення своєму колезі по роботі.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

Міліцією було з’ясовано, що обидва чоловіка працювали в одній бригаді по випалюванню деревинного вугілля та жили у вагончику, розташованому на території цеху.

Під час вечері з розпиттям алкогольного напою між колегами зав’язалась розмова про життя та гроші. Чоловіки працювали разом в одній бригаді, то отримувала зарплатню на бригаду, а потім ділили гроші порівну. У суперечці, яка виникла між колегами, 55-річний житель міста Жмеринка заявив, що він має отримувати грошей більше, тому що він старший за віком, у то й же час 24-річний колега з таким рішенням не погодився, і між чоловіками зав’язалась бійка.

У бійці молодший чоловік схопив дошку, та тричі вдарив нею колегу по голові, а потім вхопив кухонний ніж та вдарив ним суперника у живіт. Коли 24-річний чоловік усвідомив, що накоїв, то намагався викликати швидку допомогу, але потерпілий заперечував. Він був при пам’яті та вважав, що ушкодження незначні. Оскільки потерпілий раніше мав проблеми з законом - він був судимий за скоєння вбивства, то знав, що лікарі обов’язково повідомлять про інцидент правоохоронців.

Щоб ніхто не дізнався про інцидент, чоловік наказав нападнику позбутися ножа.

Коли вранці до цеху приїхав власник, то негайно викликав швидку допомогу, яка даставила потерпілого до лікарні, де він під час надання медичної допомоги помер.

Відносно затриманого порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

ВИННИЦА.info


0
0