10 листоп. 2010 13:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

47

0

На Вінниччині трійця молодиків напали на пенсіонерку

На Вінниччині трійця молодиків напали на пенсіонерку

Усі троє учасники скоєння злочину затримані, відносно них порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, поєднаний з проникненням у житло


На Вінниччині трійця молодиків напали на пенсіонерку

Співробітники міліції затримали трьох чоловіків віком 17, 18 та 22 років, які вчинили розбійний напад на одиноку 61-річну пенсіонерку в одному з сіл Козятинського району Вінницької області.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

За повідомленням, одинока 61-річна пенсіонерка звернулась у міліцію із повідомленням, що троє невідомих, о дванадцятій годині ночі, проникли в її будинок, та застосувавши фізичну силу, заволоділи грошима в сумі 250 гривень. Також жінка повідомила, що на обличчях нападників були маски, зроблені з панчохи.

Підозрюваними у скоєнні злочину виявились троє місцевих жителів, двоє з яких – рідні брати. Хлопці раніше вже були неодноразово судимі за крадіжки.

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, хлопці домовились вчинити напад на свою сусідку, одиноку літню жінку, щоб заволодіти її грошима та цінними речами.

Один з молодиків залишився «на шухері», а брати щоб залишитись невпізнаними, на обличчя наділи маски з панчохи. Вночі, коли господарка спала, хлопці витягли шибку з вікна, розташованого біля вхідних дверей, та проникли у будинок.

Почувши шум, пенсіонерка прокинулась та вийшла з кімнати з’ясувати, що сталось. Побачивши жінку, зловмисники дерев’яною палкою почали бити пенсіонерку по голові, при цьому вони вимагали від своєї жертви, щоб вона добровільно віддала їм гроші. Жінка віддала зловмисникам сумку, в якій знаходились 250 гривень. Отримавши гроші, хлопці залишили будинок.

Зараз усі троє підозрювані у скоєнні злочину затримані.

Відносно них порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, поєднаний з проникненням у житло.

 

ВИННИЦА.info


0
0