14 лют. 2017 12:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

21

0

На Вінниччині у дитячому садочку затримали молодика з понад кілограмом марихуани

На Вінниччині у дитячому садочку затримали молодика з понад кілограмом марихуани

Чоловіка з наркотиками виявили через те, що курив у громадському місці  


На Вінниччині у  дитячому садочку затримали молодика з понад кілограмом марихуани

У місті  Ладижин 13 лютого місцеві правоохоронці на території дитячого садочка затримали місцевого жителя. У його  рюкзаку  знаходилась конопля вагою 1,2 кг.

«Наші працівники  помітили чоловіка, який палив у громадському місці. Під час поверхневого огляду у рюкзаку правопорушника виявили ще й поліетиленові пакети з сухою подрібненою речовиною рослинного походження. За всіма ознаками, вона була  схожою на коноплю. За словами затриманого, нарковмісні рослин він зберігав для власного вживання», - розповів Вінниця.info начальник Ладижинського відділення поліції Віталій Деркач.

За словами 26-річного затриманого, ростучі рослини конопель він виявив літом на березі річки. Знахідку на території покинутої ферми він висушив, подрібнив на заховав для подальшого вживання. Поліцією правопорушник був затриманий, коли ніс заборонену речовину до нового місця схову. 

Вилучена наркотична речовина направлена на експертизу. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення затриманому загрожує до 5 років позбавлення волі.

На Вінниччині у  дитячому садочку затримали молодика з понад кілограмом марихуани

Вінниця.info