7 січ. 2017 14:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

56

0

На Вінниччині у ніч на Різдво брат підрізав брата

На Вінниччині у ніч на Різдво брат підрізав брата

 У важкому стані потерпілий у лікарні  


На Вінниччині у ніч на Різдво брат підрізав брата

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зловмисниккухонним ножем наніс братові два удари в область голови. Потерпілий без свідомості знаходиться в лікарні.

Повідомляє Вінниця.info відділ комунікації поліції Вінницької області

6 січня до Немирівького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з колотою раною скронево-потиличної ділянки голови госпіталізований 47-річний житель села Никифоровці Немирівського району.

Працівники поліції почали встановлювати, за яких обставин потерпілий отримав травму.

Як з’ясувалось, потерпілий прийшов до будинку матері за її проханням заспокоїти старшого  брата, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння.  Під час розмови між братами виникла суперечка, в ході якої чоловік схопив зі столу кухонного ножа і двічі вдарив брата у голову.

Як стало відомо правоохоронцям, зловмисник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та інші злочини. Підозрюваний не зізнавався у тому, що вчинив і намагався видати все за нещасний випадок.  Однак під тиском доказів чоловік зізнався у  скоєному.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Слідчим відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 15 та ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вінниця.info