6 листоп. 2015 11:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

34

0

На Вінниччині у рейсових автобусах знайшли 200 літрів алкоголю

На Вінниччині у рейсових автобусах знайшли 200 літрів алкоголю

 Понад 200 літрів алкоголю вилучено та  передано представникам ДФС у Вінницькій області.


На Вінниччині у рейсових автобусах знайшли 200 літрів алкоголю

 5 листопада, в ході відпрацювання оперативної інформації щодо незаконного транспортування алкогольної продукції, прикордонники Могилів-Подільського загону спільно зі співробітниками фіскальної служби зупинили рейсовий автобус, що прямував до Києва.

Про це інформує прес-служба Могилів-Подільського прикордонного загону.

Оглянувши багажне відділення, правоохоронці виявили чотири дорожні сумки зі 100 літрами спирту, розлитого у півтора та дволітрові пластикові ємкості. Також було виявлено і 3 літри концентрованої речовини, що, зазвичай, використовується для виготовлення фальсифікованих під коньяк та бренді напоїв.

Як зазначив водій автобуса, про вміст сумок він не знав, а лише мав передати їх незнайомій особі по приїзду в столицю.

Цього ж дня, але вже на іншому напрямку, прикордонники з працівниками фіскальної служби, зупинивши для огляду пасажирський автобус, що направлявся з Могилева-Подільського до Хмельницького, виявили 8 картонних упаковок з елітними напоями без акцизних марок та десять п’ятилітрових ємкостей зі спиртом. В

В обох випадках понад 200 літрів алкоголю вилучено та  передано представникам ДФС у Вінницькій області. За цими фактами  направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст.204 КК України («Незаконне виготовлення, зберігання або транспортування з метою збуту підакцизних товарів»).

ВИННИЦА.info