27 квіт. 2017 10:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

82

0

На Вінниччині утворять ландшафтний заказник «Розкошівський скарб»

На Вінниччині утворять ландшафтний заказник «Розкошівський скарб»

 В Теплицькому районі створять об’єкт природно-заповідного фонду


На Вінниччині утворять ландшафтний заказник «Розкошівський скарб»

 У Вінницькій області в Теплицькому районі створять об’єкт природно-заповідного фонду місцевого значення – ландшафтний заказник «Розкошівський скарб».

Відповідне розпорядження № 283 від 21 квітня 2017 року підписав голова Вінницької облдержадміністрації. Документ оприлюднено на сайті ОДА.

«…Погодити створення на території Стражгородської сільської ради Теплицького району, за межами населеного пункту, об’єкту природно-заповідного фонду місцевого значення – ландшафтного заказника «Розкошівський скарб».

2. Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Дяконовичу І.М.) вжити заходів щодо створення в установленому законодавством порядку об’єкту природно-заповідного фонду, зазначеного в пункті 1 цього розпорядження», - йдеться в документі.

Нагадаємо, минулого року на території Вінницької області було створено чотири заказники, об’єкти природо-заповідного фонду місцевого значення.

В 2017 році на місці падіння метеориту в Іллінецькому районі планують створити геологічну пам’ятку природи «Іллінецький кратер».

Вінниця.info