5 лют. 2018 15:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

41

0

На Вінниччині в аваріях постраждали семеро людей

На Вінниччині в аваріях постраждали семеро людей

 У вихідні дні на дорогах області постраждали семеро людей


На Вінниччині в аваріях постраждали семеро людей

  3 та 4 лютого на дорогах Вінниччини стались п’ять автопригод, у яких травмувались семеро людей. Серед постраждалих - троє пішоходів та велосипедист.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.  

3 лютого у Вінниці та Жмеринці під колесами автомобілів опинились троє пішоходів.

Близько 18.00 на вул. Зодчих водій автомобіля «Nissan Murano» - 41-річна вінничанка, здійснила наїзд на подружжя. Чоловік з дружиною переходили проїзну частину дороги по розмітці нерегульованого пішохідного переходу.

У результаті наїзду 20-річна жінка з закритою черепно-мозковою травмою та забоями грудної клітини опинилась на лікарняному ліжку. Її 24-річний чоловік, громадянин Йорданії, після надання медичної допомоги був відпущений додому.

У Жмеринці на вул. Київській 49-річний водій «ВАЗ 2101» допустив наїзд на місцевого жителя, який в неустановленому місті переходив проїзну частину дороги. Потерпілий з переломами гомілок доставлений у районну лікарню.

Близько 15.00 у м. Іллінці водій вантажівки «Scania» на перехресті вулиць Коцюбинського – Незалежності не надав перевагу в русі велосипедисту. 55-річний потерпілий з травмою голови госпіталізований у реанімаційне відділення місцевої лікарні. 

Поблизу с. Росоша Липовецького району 20-річний водій автомобіля «Opel Vectra» на польській реєстрації з’їхав у кювет, де його машина перекинулась. У результаті аварії водій та його 19-річний пасажир були доставлені у лікарню. Під час медичного освідування було встановлено, що чоловік за кермом знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

4 лютого близько третьої години ночі в с. Русава Томашпільського району 19-річний водій «ВАЗ 2108» зіткнувся з деревом. У результаті аварії водій отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій обличчя та був доставлений у лікарню.      

Слідчими відділами та відділеннями поліції відкриті кримінальні провадження за ч. ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Вінниця.info