27 лип. 2018 16:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

85

0

На Вінниччині в автопригодах загинув тракторист і травмувався водій «ВАЗу»

На Вінниччині в автопригодах загинув тракторист і травмувався водій «ВАЗу»

 Полiцiя встановлює обставини автопригод, у яких загинув тракторист та травмувався водiй ВАЗу


На Вінниччині в автопригодах загинув тракторист і травмувався водій «ВАЗу»

 27 липня в Шаргородському районi сталась дорожньо-транспортна пригода, в результатi якої загинув водiй трактора. 26 липня у Погребищенському районi водiй «ВАЗа» зiткнувся з причепом вантажiвки. Водiй з численними травмами доставлений до лiкарнi.

Про це повiдомляє вiддiл комунiкaцiї ГУ НП Вiнниччини.

Близько 10:30 в селi Юлiямпiль Шаргородського району сталося ДТП. За кермом трактора перебував 60-рiчний мiсцевий житель.

Попередньо вiдомо, що рухаючись по польовiй дорозi, чоловiк не впорався з керуванням трактора, з’їхав у кювет та перекинувся. Пiд час падiння транспортний засiб смертельно травмував водiя.

Вiд отриманих ушкоджень чоловiк загинув на мiсцi подiї.

Полiцiя з’ясовує обставини та причини аварiї.

За цим фактом вiдкрито кримiнальне провадження за ч.2 ст.286 Кримiнального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацiї транспорту особами, якi керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпiлого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 рокiв позбавлення волi з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох рокiв або без такого.

26 липня на автодорозi Погребище – Новофастiв мiсцевий житель пiд час зустрiчного роз’їзду з «Камазом» не впорався з керуванням свого «ВАЗу» та зiткнувся з причепом вантажiвки. Водiй легковика перебував за кермом в станi алкогольного сп’янiння.  

Аварiя сталась близько 18.30 на заокругленiй дiлянцi автодороги Погребище –Новофастiв.

30-рiчний житель м. Погребище не впорався з керуванням автомобiля «ВАЗ 21011» та зiткнувся з причепом «Камаза» пiд час зустрiчного роз’їзду.

У результатi аварiї водiй легковика, який перебував за кермом в станi алкогольного сп’янiння,  з закритою черепно-мозковою травмою та переломом ноги доставлений до хiрургiчного вiддiлення районної лiкарнi.

Слiдчим вiддiленням полiцiї вiдкрито кримiнальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацiї транспорту особами, якi керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х рокiв обмеження волi з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, 27 липня близько 9.00 години у Вiнницi на вулицi Лебединського зiткнулись два легковика, бус та вантажiвка. У результатi аварiї троє травмованих у важкому станi каретами швидкої допомоги доставленi у реанiмацiйне вiддiлення мiської лiкарнi. Один з госпiталiзованих водiїв – 30-рiчний вiнничанин пiд час надання медичної допомоги помер.

 

На Вінниччині в автопригодах загинув тракторист і травмувався водій «ВАЗу»

На Вінниччині в автопригодах загинув тракторист і травмувався водій «ВАЗу» - фото 2 

 

На Вінниччині в автопригодах загинув тракторист і травмувався водій «ВАЗу» - фото 3

 

Вiнниця.info, фото - вiддiл комунiкaцiї ГУ НП Вiнниччини.