20 черв. 2018 11:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

116

0

На Вінниччині в трьох районах тимчасово відключать газ. Перелік сіл

На Вінниччині в трьох районах тимчасово відключать газ. Перелік сіл

 Газу не буде у Гайсинському, Тульчинському та Немирівському районі


На Вінниччині в трьох районах тимчасово відключать газ. Перелік сіл

 З 3 липня буде припинене газопостачання до ряду сіл в Гайсинському і Тульчинському районах. З 25 червня у Немирівському районі. Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт. Про дату відновлення постачання газу буде повідомлено додатково.

Про це повідомляє ПАТ «Вінницягаз».

З 09 год. 3 липня у зв’язку з проведенням Гайсинським відділенням ПАТ «Вінницягаз» планових ремонтно-профілактичних робіт на газорозподільних мережах та зупинкою ГРС «Ярмолинці», буде тимчасово припинене постачання природного газу до наступних cіл Гайсинського району: Куна, Мар’янівка, Бубнівка, Дмитренки, Крутогорб, Кузьминці, Щурівці, Кунка, Ярмолинці, Харпачка, Степашки, Басаличівка.

Тростянецькою дільницею Тульчинського відділення ПАТ «Вінницягаз» з 3 липня розпочнуться планові ремонтно-профілактичні роботи на газорозподільних мережах від ГРС «Ладижин». У зв’язку з цим буде тимчасово припинене постачання природного газу до окремих населених пунктів Тульчинського району, а саме сіл Білоусівка-2, Богданівка, Заозерне, Василівка, Ульянівка, Гути та Маньківка.

Також з 25 червня Немирівська дільниця Тульчинського відділення ПАТ «Вінницягаз» розпочинає планові ремонтно-профілактичні роботи на газорозподільних мережах із зупинкою ГРС «Вища Кропивна». У зв’язку з цим буде тимчасово припинене постачання природного газу до наступних населених пунктів Немирівського району: смт. Ситківці, сіл Вища Кропивна, Райгород, Гута та Мельниківці.

ПАТ «Вінницягаз» просить мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань.

З метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення газопостачання буде проводитися лише за наявності мешканців в своїх квартирах.

Вiнниця.info