17 січ. 2017 18:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

62

0

На Вінниччині визначили лауреата та дипломантів премії ім. Степана Руданського

На Вінниччині визначили лауреата та дипломантів премії ім. Степана Руданського

 Переможці отримають дипломи та грошову винагороду 


На Вінниччині визначили лауреата та дипломантів премії ім. Степана Руданського

 11 січня голова Вінницької ОДА підписав розпорядження Про присудження Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського.

Документ опубліковано на сайті Вінницької ОДА.

Лауреатом комісія оголосила Ксенію Мудрик, вона отримає премію ім. С. Руданського в сумі 14 тис. гривень. Дипломантами визначили Григорія Єлішевича та Миколу Савчука, яким виплатять винагороду по 3 тис. гривень.

«Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 13 лютого 2006 року № 44 «Про Всеукраїнську літературно-мистецьку премію імені Степана Руданського» та протоколу засідання конкурсного журі з визначення переможців конкурсу на здобуття звання лауреата та дипломантів Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського від 16 грудня 2016 року:

1. Оголосити лауреатом Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського за 2016 рік Мудрик Ксенію Петрівну за багатогранну працю з пропаганди життя і творчості Степана Руданського, розбудову музею всесвітньо відомого письменника-класика української літератури.

2. Визначити дипломантами Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського Єлішевича Григорія Львовича за книгу «Гумористичний літопис» та Савчука Миколу Васильовича за гумористичні книги «Мобільне нещастя» і «На дорозі»…», - зазначено в розпорядженні.

Нагадаємо, 26 грудня 2016 року В. Коровій підписав розпорядження, яким майже втричі збільшив розмір літературно-мистецької премії імені Степана Руданського.

Вінниця.info