26 квіт. 2018 15:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

58

0

На Вінниччині вночі п’яний водій на автомобілі «ЗАЗ» збив скутериста і втік

На Вінниччині вночі п’яний водій на автомобілі «ЗАЗ» збив скутериста і втік

 Поліцейські розшукали винуватця аварії, який втік з місця пригоди


На Вінниччині вночі п’яний водій на автомобілі «ЗАЗ» збив скутериста і втік

 25 квітня поблизу села Пляцина Барського району у дорожньо-транспортній пригоді важко травмувався 54-річний скутерист. Під час виконання обгону, водій автомобіля «ЗАЗ» допустив зіткнення зі скутером та з місця пригоди втік. Травмований водій двоколісного транспортного засобу рухався у зустрічному напрямку.

Про це повідомляє відділ комунікaції ГУ НП Вінниччини.

За словами виконуючого обов’язки начальника Барського відділення поліція Сергія Петлика, дорожньо-транспортна пригода сталась близько 23.00 години. Слідчі встановили водія вантажного автомобіля, який став свідком автопригоди. Чоловік запам’ятав марку та номер автомобіля, причетного до ДТП.

Протягом години працівники поліції вставили особу водія-втікача. 29-річний правопорушник, житель району, знаходився на АЗС неподалік місця події в стані алкогольного сп’яніння. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Потерпілий госпіталізований до барської лікарні.

У водія легковика відібрані зразки крові на визначення ступеню алкогольного сп’яніння.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Нагадаємо, на Вінниччині автомобіль швидкої допомоги потрапив у ДТП – постраждав чоловік

Вiнниця.info