12 листоп. 2015 13:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

42

0

На Вінниччині водій «шістки» з’їхав у кювет та перекинувся

На Вінниччині водій «шістки» з’їхав у кювет та перекинувся

 На Вінниччині водій автомобіля «ВАЗ 2106» з’їхав у кювет 


На Вінниччині водій «шістки» з’їхав у кювет та перекинувся

 11 листопада на Вінниччині 31-річний водій автомобіля «ВАЗ 2106» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Вінницькій області.

Автопригода сталася в селі Зозів Липовецького району.

В результаті аварії тілесні ушкодження отримав водій та його 26-річний пасажир.

Цього ж дня у Хмільнику тілесні ушкодження отримав водій скутера «Suzuki». Чоловік не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Sitroen».

У м. Жмеринці водій автомобіля «Toyota Camry» здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Москвич АЗЛК-12». В результаті дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали водій та 40-річний пасажир «Москвича». Постраждалі госпіталізовані в травматологічне відділення Жмеринської районної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригоди розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ВИННИЦА.info