18 січ. 2011 17:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

32

0

На Вінниччині водій вантажівки інсценував пограбування автомобіля

На Вінниччині водій вантажівки інсценував пограбування автомобіля

33-річний житель Шаргородського району подзвонив у міліцію та заявив про викрадення акумуляторів та каністри з дизельним пальним, які він сам зняв з машини та попросив товариша завезти йому додому


На Вінниччині водій вантажівки інсценував пограбування автомобіля

У Вінницькій області 33-річний житель села Хоменки Шаргородського району 17 січня інсценував пограбування свого вантажного автомобіля ЗІЛ-131.

Про це повідомляє прес-центр Управління Державтоінспекції у Вінницькій області.

За повідомленням, 17 січня близько 18:30 по телефону спецлінії "102" звернувся 33-річний житель села Хоменки із заявою про те, що на автошляху "Хоменки – Шаргород" в селі Роля з його вантажного автомобіля ЗІЛ-131 викрадено дві акумуляторні батареї та каністру з 10 літрами дизельного палива.

Проведеними міліцією заходами встановлено, що заявник інсценував пограбування, будучи озлобленим на працівників Державтоінспекції, які склали на нього протокол про адміністративне правопорушення.

Він зателефонував своєму знайомому, повідомивши, що в нього вийшов з ладу автомобіль, і попросив його приїхати до місця знаходження автомобіля. Після того, як його знайомий приїхав на автомобілі ВАЗ-2103 він від’єднав акумуляторні батареї та передав їх знайомому разом із каністрою з дизельним пальним, щоб той завіз додому до водія вантажівки.

ВИННИЦА.info


0
0