25 серп. 2016 10:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

63

0

На Вінниччині з «джипа» вкрали сумку з грошима, в якій було півмільйона

На Вінниччині з «джипа» вкрали сумку з грошима, в якій було півмільйона

 Поліція шукає злочинців 


На Вінниччині з «джипа» вкрали сумку з грошима, в якій було півмільйона

19 серпня близько 17 години у м. Хмільник Вінницької області майже посеред дня в «Хонді» розбили скло та забрали з автомобіля сумку з грошима. Злодії вкрали 200 тис. гривень та 10 тис. доларів.

Інформацію про крадіжку підтвердила начальник відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник.

«До правоохоронців звернувся місцевий житель 1968 року народження про те, що з його автомобіля «Хонда» шляхом розбиття вікна викрадено сумку з грошима, в якій знаходились грошові кошти в сумі 200 тис. гривень і 10 тис. доларів.

Слідчим відділом Хмільницького відділу поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження ч.5 ст. 185 ККУ (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою. Карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна).

Проводяться оперативно-розшукові заходи», - повідомила Анна Олійник.

Машина, з якої вкрали сумку з грошима, була припаркована не в людному місці. Місцеві жителі кажуть, що обікрали валютчика, але в поліції таку інформацію не підтвердили.

«В нас немає інформації, що дана особо займалась незаконними валютними операціями. Чоловік не притягувався до відповідальності за незаконні дії», - повідомила Анна Олійник.

Поліція просить громадян не залишати цінні речі в автомобілях на стоянках, які не охороняються.

Вінниця.info