25 квіт. 2017 11:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

42

0

На Вінниччині затримали чоловіка, який задушив свого батька ременем від гітари

На Вінниччині затримали чоловіка, який задушив свого батька ременем від гітари

 Поліція оголосила про підозру жителю Гайсинського району у вбивстві батька 


На Вінниччині затримали чоловіка, який задушив свого батька ременем від гітари

 25 квітня в селі Носівці Гайсинського району під час сварки 24-річний чоловік ременем від гітари задушив свого батька. За попередніми даними, конфлікт між чоловіками виник на побутовому ґрунті, коли батько вночі нетверезий повернувся додому. Усвідомивши, що накоїв, чоловік сам прийшов у поліцію.

Про це Вінниця.info повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

25 квітня близько четвертої години ранку до Гайсинського відділу поліції прийшов житель села Носівці та розповів, що щойно у власному будинку вбив свого батька. Чоловік розповів, що вночі батько повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння, розбудив його та почав безпідставно сваритися. Усі намагання заспокоїти батька лише розлютили його, і почалась бійка. Розв’язав конфлікт син за допомогою ременя від гітари, стиснувши його на шиї батька.

Як розповів начальник Гайсинського відділу поліції Сергій Павленко, аби перевірити цю інформацію за місцем проживання заявника виїхала слідчо-оперативна група. У одній з кімнат будинку зі слідами удушення працівники поліції виявили мертвим 47-річного господаря будинку.

Син потерпілого затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні умисного вбивства. За це йому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство).

Підозрюваному оголошено про підозру.

Вінниця.info