20 лют. 2015 15:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

56

0

На Вінниччині жінка жорстоко зарізала ножем свого чоловіка

На Вінниччині жінка жорстоко зарізала ножем свого чоловіка

 Міліціонери затримали жінку, яка нанесла співмешканцю ножове поранення та намагалася приховати сліди злочину


На Вінниччині жінка жорстоко зарізала ножем свого чоловіка

 Через побутову сварку, яка виникла між співмешканцями під час вживання спиртних напоїв, 30-річна жінка ножем вдарила у груди свого чоловіка. Поранення виявилося смертельним.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

До Шаргородського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителів с. Калинівка про те, що з будинку, де мешкає неблагополучна родина, чути сварки та крики.

Як розповів начальник Шаргородського райвідділу міліції Олександр Намакарський, за вказаною адресою одразу ж виїхали працівники міліції. У будинку міліціонери виявили мертвим 30-річного чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини, його нетверезу співмешканку та її матір.

Співмешканка, яка перебувала під дією алкоголю, розповіла, що її чоловік сам поранився ножем, коли різав сало. Ця версія одразу ж викликала сумнів у правоохоронців, адже поранення такого характеру людина спричинити сама собі не здатна.

Оглядаючи будинок, міліціонери знайшли жіночий закривавлений одяг та ніж. Зрозумівши, що обманювати не має сенсу, жінка зізналась, що під час розпиття алкогольних напоїв посварилась зі співмешканцем і вдарила його ножем у грудну клітину. Він помер миттєво. Аби залишитися непокараною, вона вирішила приховати сліди злочину – переодягнулась та помила ніж.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За такий злочин передбачено покарання до 15 років ув’язнення.

ВИННИЦА.info