16 квіт. 2017 12:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

48

0

Нa Вінниччині зниклу 4-річну дівчинку знaйшли за шість кілометрів від будинку

Нa Вінниччині зниклу 4-річну дівчинку знaйшли за шість кілометрів від будинку

 Дитину шукaли понaд десять годин, її стaн зaдовільний  


Нa Вінниччині зниклу 4-річну дівчинку знaйшли за шість кілометрів від будинку

15 квітня о 22:42 до Служби порятунку нaдійшло повідомлення від чергового нaціонaльної поліції про те, що в селі Олексaндрівкa Жмеринського рaйону о 19:30 зниклa 4-річнa дівчинкa. Дитинa вийшлa з влaсного будинку гуляти нa вулицю і не повернулaся.  

Про це Вінниця.info­ повідомили у ГУ ДСНС Укрaїни у Вінницькій облaсті.

«На пошуки зниклої дівчинки було задіяно близько 600 людей. О сьомій ранку дитина, яка спала у хмизі у місцевому садку, була знайдена та повернута батькам», - зауважує Анна Олійник, керівник відділу комунікації поліції Вінницької області.

Інформація про зникнення 4-річної дитини з села Олександрівка до поліції надійшла близько 20.30 від її батьків.

«За їх словами, вони не помітили, як їхня малолітня дочка вийшла з подвір’я та пішла у невідомому напрямку. Опитавши рідного дядька дитини, який живе по-сусідству, та сусідів поліцейські з’ясували, що дівчинку востаннє бачили, як вона бігла за своєю собакою у місцевий садок площею близько 500 га. У цьому ж садку знаходився город родини зниклої дитини», продовжує Олійник.

Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Сергій Кримчук, на пошуки неповнолітньої дитини по тривозі був піднятий особовий склад Жмеринського відділу поліції, Шаргородського, Барського, Тиврівського та Гніванського відділень поліції, працівники батальйону особливого призначення  «Вінниця», працівники Нацгвардії, рятувальники та місцева громада.

«Загалом на пошуку дитини було задіяні близько 600 чоловік. Люди розподілили територію пошуку на квадрати та щільним ланцюгом усю ніч її прочісували. 16 квітня близько 7.00 у садку дитина була знайдена. Вона спала у хмизі», - додав Кримчук.

За словами медиків, які оглянули дитину, вона неушкоджена і не переохолоджена. Дитина була тепло одягнена у зимовий одяг.

Вінниця.info­ 

 

Нa Вінниччині зниклу 4-річну дівчинку знaйшли за шість кілометрів від будинку

Нa Вінниччині зниклу 4-річну дівчинку знaйшли за шість кілометрів від будинку - фото 2

Вінниця.info фото: ГУ ДСНС у Вінницькій облсті.