29 листоп. 2010 12:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

54

0

На Вінниччині «зустрілись» Форд-Транзит та ЗІЛ

На Вінниччині «зустрілись» Форд-Транзит та ЗІЛ

Загалом, за минулу добу співробітниками Державтоінспекції Вінницької області було виявлено 821 порушення правил дорожнього руху учасниками дорожнього руху


На Вінниччині «зустрілись» Форд-Транзит та ЗІЛ

На автошляху Вінниця–Липовець, в районі села Гуменне Липовецького району, відбулось зіткнення автомобілів Форд-Транзит та ЗІЛ-4331.

Про це повідомляє прес-служба Державтоінспекції у Вінницькій області.

За повідомленням, 28 листопада 2010 року о 7 годині ранку на автошляху Вінниця–Липовець, в районі села Гуменне Липовецького району, відбулось зіткнення автомобілів Форд-Транзит та ЗІЛ-4331.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажирка автомобіля Форд-Транзит з отриманими тілесними ушкодженнями була госпіталізована в Вінницьку міську клінічну лікарню №2, після огляду лікарями – відпущена додому.

Загалом, за минулу добу співробітниками Державтоінспекції Вінницької області було виявлено:

821 порушення правил дорожнього руху учасниками дорожнього руху; 78 фактів управління автомототранспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння; 44 транспортних засоби за різні правопорушення доставлено на штрафмайданчик.

На автошляхах області скоєно 8 дорожньо-транспортних пригод, в одному із яких (зіткнення транспортних засобів) 1 людина отримала травми.

 

ВИННИЦА.info


0
0