13 січ. 2011 15:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

41

0

Вінничан врятовано від 1,5 тонни простроченої риби

Вінничан врятовано від 1,5 тонни простроченої риби

В місті Шаргород при перевірці рибопереробного цеху працівниками відділу ветеринарної медицини виявлено та вилучено рибну продукцію, яка не відповідає стандартам якості та безпеки.


Вінничан врятовано від 1,5 тонни простроченої риби

В місті Шаргород Вінницької області при перевірці рибопереробного цеху працівниками відділу ветеринарної медицини виявлено та вилучено рибну продукцію, яка не відповідає стандартам якості та безпеки.

Про це повідомляє відділ звязків з громадскістю управління міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області.

Під час перевірки одного з рибопереробних цехів міста Шаргород працівники відділу ветеринарної міліції виявили та вилучили 700 кг копченої риби. 600 кг оселедця та 100 кг скумбрії, які зберігались на підприємстві тривалий час, порушуючи встановлений термін зберігання.

З метою визначення якісних показників було відібрано зразки готової продукції та направлено на дослідження у Шаргородську лабораторію ветеринарної медицини. Відповідно до лабораторних досліджень, продукцію визначено такою, що не відповідає по показникам якості та безпечності і в подальшому вона не може бути допущена до реалізації та вживання .

12 січня рішенням протиепізоотичної комісії при Шаргородській районній держадміністрації вищезазначену рибну продукцію визнано небезпечною і направлено на утилізацію до Тульчинського ветеринарно-санітарного заводу.

ВИННИЦА.info


0
0