13 січ. 2011 09:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

21

0

На Вінничині чоловік, живучи на «дитячі» гроші, розважався горілкою та бійками

На Вінничині чоловік, живучи на «дитячі» гроші, розважався горілкою та бійками

У Теплицькому районі госпіталізовано двох молодих чоловіків з ножовими пораненнями, які отримані внаслідок сварки та бійки після розпиття алкогольних напоїв.


На Вінничині чоловік, живучи на «дитячі» гроші, розважався горілкою та бійками

У Теплицькому районі до лікарні госпіталізовані два молодих чоловіки з ножовими пораненнями, які вони отримали внаслідок сварки та бійки після розпиття спиртних напоїв.

Про це повідомляє прес-служба управління міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області.

За повідомленнями, постраждалі потрапили до районної лікарні з ножовими пораненнями в області грудної клітини. Причиною отриманих тілесних ушкоджень були сварки та бійки після розпитої горілки. Трагедія сталась в різних населених пунктах району.

В першому випадку в селі Удич, 21- річний неодноразово судимий молодик поранив кухонним ножем свого товариша, з яким всю ніч розпивав самогон. Цей чоловік мешкає з дружиною та двома малолітніми дітьми віком 2,5 та 1,8 років. Сім’я отримує грошові виплати на дітей і живуть в основному за ці кошти.

Проведеною експертизою було встановлено, що чоловіки випили кожний близько 1 літра самогону. Під ранок між чоловіками зав’язалась бійка і, як наслідок, 21-річний господар встромив в груди товариша кухонний ніж, яким ще за п’ять хвилин до трагедії нарізали сало. Дружина господаря викликали швидку та правоохоронців. Сьогодні потерпілий знаходиться у лікарні. Його стан лікарі оцінюють як задовільний.

Інший випадок з ножовим пораненням стався в селі Соболівка . 21-річна жінка розпивала алкоголь зі своїм 38-річним чоловіком. Під час сварки чоловік вдарив дружину головою об стіл. Не стерпівши образу, жінка встромила кухонний ніж чоловіку в спину. Його доставили до лікарні в тяжкому стані і сьогодні його стан оцінюють як тяжкий. В цій родині троє малолітніх дітей і вони живуть також за рахунок «дитячих» коштів. 

За даними фактами вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 122 ККУ (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ст.. 121 Кримінального кодексу. (Умисне тяжке тілесне ушкодження ).

ВИННИЦА.info


0
0