4 січ. 2011 10:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

19

0

На Вінничині нова криниця заживо похоронила чоловіка

На Вінничині нова криниця заживо похоронила чоловіка

В приватному домогосподарстві Хмільницького району 22-річного чоловіка під час копання криниці засипало піском на глибині 15 метрів


На Вінничині нова криниця заживо похоронила чоловіка

В с. Семки Хмільницького району в приватному домогосподарстві засипало піском людину.

Про це повідомляє прес-служба управління міністерства надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.

29-го грудня в с. Семки Хмільницького району Вінницької області в приватному домогосподарстві під час копання криниці засипало піском людину. На глибині у 15 метрів під завалом піску опинився 22-річний Андрій М., житель села Жданівки цього ж району.Чоловік за усною домовленістю із власником саморобної бурильної установки Петром підробляв таким видом діяльності. Тож напередодні ними було вибурено яму під криницю. А наступного дня при встановленні кругів стався обвал піску, і саме тоді, коли там, на самому дні, перебував Андрій.

Місцевим населенням було негайно розпочато роботи з витягування загиблого. На місце події прибув підрозділ СДПЧ-9 міста Хмільника. Коли вже докопалися до тіла загиблого, стався повторний обвал. Чоловік, який перебував у свердловині, чудом виборсався із піскової пастки, яка його засипала по шию. Було прийнято рішення припинити пошукові роботи.

30-го грудня зранку відбулося засідання комісії з ТЕБ та НС Хмільницької РДА щодо подальшого проведення пошукових робіт.

З метою недопущення повторного травмування та загибелі людей при проведенні пошукових робіт Управлінням МНС в Вінницькій області залучено аварійно-рятувальне відділення на АРА-М СДПЧ-9 м. Хмільник, техніку та засоби «Вінницяводоканалу» (доставлено трубу діаметром 70 см довжиною 11 м.), та автокран комунальної служби Хмільницького району.

За допомогою автокрану трубу було опущено в криницю та тим самим обмежено осипання піску. Це дало змогу відновити пошукові роботи. 30 грудня тіло загиблого було піднято на поверхню.

ВИННИЦА.info


0
0