20 груд. 2010 15:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

60

0

На Вінничині запрацював Барський районний центр зайнятості за новими технологіями

На Вінничині запрацював Барський районний центр зайнятості за новими технологіями

На Вінниччині презентовано роботи Барського районного центру зайнятості щодо надання послуг населенню та роботодавцям за новими технологіями.


На Вінничині запрацював Барський районний центр зайнятості за новими технологіями

17 грудня 2010 року у Вінницькій області відбулася презентація роботи Барського районного центру зайнятості щодо надання соціальних послуг населенню та роботодавцям за новими технологіями.

Про це повідомляє відділ організаційної роботи та взаємодії з соціальними партнерами та громадськість Вінницького обласного центру зайнятості.

В церемонії відкриття взяли участь керівництво області, району, керівники промислових, сільськогосподарських та інших підприємств – роботодавці Барського району.

Символічний ключ від новозбудованого приміщення директору центру зайнятості Ігорю Кондратюку передав Сергій Тихоненко, заступник генерального директора будівельної організації „КВАНТ-А”.

У 2002 році Барський центр зайнятості був пілотним серед центрів, які переходили на обслуговування за Єдиною технологією обслуговування незайнятого населення (ЄТОНН) в Єдиній інформаційно-аналітичній системі (ЄІАС).

Останнім часом пропускна спроможність приміщення Барського центру зайнятості не давала змоги в повному обсязі надавати соціальні послуги жителям району, тому виникла необхідність збудувати нове приміщення.

Почесне право перерізати стрічку та офіційно відкрити приміщення районного центру зайнятості було надано заступнику голови облдержадміністрації, заступнику голови обласної ради та директору обласного центру зайнятості.

Презентували роботу центру зайнятості щодо надання соціальних послуг населенню та роботодавцям за новими технологіями його директор та фахівці.

Учасники заходу ознайомилися з практикою роботи центру по наданню соціальних послуг населенню та роботодавцям, поспілкувалися з представниками місцевих органів виконавчої влади та громадськістю у новому приміщенні, оглянули розташування секторів.

ВИННИЦА.info


0
0