28 груд. 2011 15:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

7

0

На Вінничині відкрили дитячий садочок

На Вінничині відкрили дитячий садочок

В селі Йосипівна Козятинського району напередодні Нового року відкрився оновлений садочок «Сонечко».


На Вінничині відкрили дитячий садочок

В селі Йосипівна Козятинського району напередодні Нового року відкрився оновлений садочок «Сонечко».

Про це повідомляє управління у справах преси та інформації Вінницької облдержадміністрації.

Напередодні Нового року для малечі з села Йосипівна Козятинського району свої двері відкрив оновлений садочок «Сонечко», який тепер буде зігрівати своїм теплом в будь-яку пору року, адже до 2010 року дитсадок був сезонним.

На святі з нагоди відкриття закладу були присутні батьки щасливих малюків, громадськість села, а також гості з району: голова райдержадміністрації Олексій Лавренюк та голова районної ради Валерій Стахов.

«До цієї події сільська рада йшла досить довго, адже ще у 2007 році були закуплені матеріали для реконструкції опалювальної системи, а у 2010 виділено понад 73 тисячі гривень. Звичайно, за такі кошти не можна було виконати всі заплановані роботи, тому щира подяка керівникам, які перейнялися проблемаим громади: директору ТОВ «Арчі» Олександру Щецинському та генеральному директору ТзОВ «Юзефо-Миколаївська АПК» Олексію Босаку. Не залишилися осторонь і приватні підприємці С.Даценко, О.Свинарчук та С.Берегулько. », - розповідає сільський голова Віктор Свинарчук.

У 2010 році в Йосипівні народилось 17 немовлят. Це – щира радість, так як село не вимирає, а продовжує жити, значить буде розвиватись і примножуватись Козятинський край, адже кожний новий дитячий садочок – свідчення того, що у нас є майбутнє.

«Сьогодні в «Сонечку» перебуває 19 малят, а уже з 1 січня 2011 року їх буде 40!» – розповідає завідувачка дошкільним закладом Юлія Оксентюк.

ВИННИЦА.info


0
0